BCS_NamingArea_Hungary.jpg
Főoldal Termékek Gyomirtó szerek
Gombaölő szerek
Rovarölő szerek
Csávázószerek
Repce vetőmagok
Egyéb készítmények
Nunhems zöldségvetőmag
Kiadványok Termékkatalógus
Termékismertetők
Kultúraprospektusok
Bayer Híradó
Repce katalógus
Előrejelzés Előrejelzési szolgáltatás
Kártevő és betegség előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Dokumentumok ADR okmányok
Biztoságtechnikai adatlapok
Szakmai kiadványok
Szabályzatok
Repce katalógus
Egyéb
Szolgáltatások
SMS előrejelzés
Bayer oldalak
Bayer nemzetközi linkek
Impresszum
© 2002 Bayer Crop Science

Időjárási-, betegség- és kártevő előrejelzési SMS szolgáltatás

SMS-szolgáltatásunk segítségével jobban tervezheti napjait, és könnyebben meghatározhatja a mezőgazdasági munkák optimális időpontját.

Időjárás előrejelzési rendszerünk fejlesztése lehetővé tette, hogy még pontosabb előrejelzést küldjünk Önnek. Ez a szolgáltatás továbbra is ingyenes az Ön számára!
Márciustól szeptemberig hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön tájékoztatjuk Önt a következő 4 nap várható időjárásáról. Az SMS tartalmazza a várható napi minimum és maximum hőmérsékletet, a szélerősséget és szélirányt, valamint egy általános szöveges előrejelzést.

Betegség- és kártevő előrejelző rendszerünk áprilistól szeptemberig működik. Az SMS előrejelző rendszer a következő kultúrákat öleli fel: őszi és tavaszi gabona, cukorrépa, napraforgó, kukorica, repce, burgonya, alma, szőlő, csonthéjasok.
Amennyiben az Ön régiójában betegség vagy kórokozó ellni védekezés szükséges, SMS formájában haladéktalanul tájékoztatjuk erről. Az aktuális betegség és kártevő előrejelzést a linkre kattintva oldalunkon is megtalálja: megtekintés

Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, kérjük töltse ki az űrlapot, és a Küldés gomb megnyomásával jutassa el hozzánk. Az űrlapon megrendelheti 6 körzetre bontott betegség- és kártevő, valamint település szintű időjárás előrejelzési szolgáltatásunkat is. Kérjük, adatait pontosan adja meg, csak így tudjuk eljuttatni Önhöz a kért információt.

Amennyiben megrendelt előrejelzésének adatait szeretné módosítani, vagy az előrejelzéssel kapcsolatos kérése, kérdése van, jelezze e-mailen, az info@bayercropscience.hu címen.

Amennyiben szeretné lemondani az előrejelzést, kérjük kattintson ide. Kérjük mobiltelefonszámát adja meg a szolgáltatás lemondásakor.


smsterkep.gif

Megrendelem a Bayer CropScience SMS előrejelzési szolgáltatást.
SMS szolgáltatásunkat csak magyarországi mobil szolgáltatók ügyfelei tudják igénybe venni!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Betegség és Kártevő előrejelzés
Válassza ki azt a körzetet és az(oka)t a kultúrá(ka)t, melyekre előrejelzést szeretne kapniI
1 2 3 4 5 6
szántóföldi szőlő,gyümölcs
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Időjárás előrejelzés
Adja meg annak a településnek az irányítószámát, amelynek időjárása érdekli:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
*
*
Mobiltelefon szám:
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!Amennyiben megrendelt előrejelzésének adatait szeretné módosítani, vagy az előrejelzéssel kapcsolatos kérése, kérdése van, jelezze e-mailen, az info@bayercropscience.hu címen.


Amennyiben szeretné lemondani az előrejelzést, kérjük kattintson ide. Kérjük mobiltelefonszámát adja meg a szolgáltatás lemondásakor.