BCS_NamingArea_Hungary.jpg
Főoldal Termékek Gyomirtó szerek
Gombaölő szerek
Rovarölő szerek
Csávázószerek
Repce vetőmagok
Egyéb készítmények
Nunhems zöldségvetőmag
Kiadványok Termékkatalógus
Termékismertetők
Kultúraprospektusok
Bayer Híradó
Repce katalógus
Előrejelzés Előrejelzési szolgáltatás
Kártevő és betegség előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Dokumentumok ADR okmányok
Biztoságtechnikai adatlapok
Szakmai kiadványok
Szabályzatok
Repce katalógus
Egyéb
Bayer oldalak
Bayer nemzetközi linkek
Impresszum
© 2002 Bayer Crop Science

btnunhems.jpg
Nunhems

A szakértői márka


A Bayer CropScience 28 zöldségkultúra kiváló minőségű vetőmagjait kínálja Nunhems márkanéven a hozzá kapcsolódó szakértői tanácsadással együtt. Vállalatunk a világ valamennyi főbb zöldségtermesztő területén jelen van. Olyan fajták és vetőmagtermékek előállítására törekszünk, amelyek a helyi piac igényeihez igazodnak, emellett pedig – vásárlóközpontú szemléletünk jegyében – hozzáadott értéket képviselő növénynemesítési eredményeinkkel, szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel járulunk hozzá vásárlóink sikeréhez.

Vásárlóink
Vásárlóink között a kertészeti termesztési ágazatnak és a zöldségtermékek forgalmazási láncolatának képviselői egyaránt megtalálhatók. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vásárlónk eltérő, egyedi igényekkel rendelkezik, legyen szó a hazai vagy az exportpiacról, sárgarépáról vagy görögdinnyéről. A zöldségágazat beható ismerete teszi vállalatunkat a szakterület nemzetközi szakértőjévé.

Választék és innovatív fajták
Kutatás-fejlesztési tevékenységeink eredményeként olyan zöldségfajtákat fejlesztünk ki, amelyekből a gazdálkodók mellett valamennyi érintett profitál. Míg a termesztők számára a nagyobb terméshozam és a kártevőkkel, illetve betegségekkel szembeni ellenálló-képesség, addig a zöldségtermékek forgalmazói számára a megbízható minőség, a fogyasztók számára pedig a remek íz és a praktikum jelenti a legfontosabb szempontot. A hozzáadott értéket képviselő fajtatulajdonságok mellett különféle szakértői szolgáltatásokat és támogatást kínálunk.

Szakosodás az egyes növénykultúrákra
A Bayer CropScience az első vetőmag előállító vállalat, amely a helyi szervezeteket az egyes növénykultúrákkal foglalkozó csapatokkal (ún. Crop Teamekkel) váltotta fel. Az egy-egy növénykultúrára összpontosító szakértői csapatok feladata, hogy a vállalat globális erőforrásait a helyi termelők érdekében mozgósítsák.
Az egyes növénykultúrák köré szerveződő rendszer lehetővé teszi a csapattagok erősségeinek kiaknázását, valamint a kutatás, nemesítés, előállítás, feldolgozás és értékesítés közötti szoros együttműködést, amely során a csapat minden tagja közösen felel az adott növénykultúra általános teljesítményéért.Termékfejlesztés integrált nemesítési rendszerrel
A gyors és folyamatos termékfejlesztést az összes kutatás-fejlesztési tevékenységet ötvöző integrált nemesítés teszi lehetővé. Mivel a zöldségfajták kifejlesztése mindig a piachoz közeli területeken történik, 14 országban 26 nemesítő állomással rendelkezünk, amelyet két – a hollandiai Nunhemben, illetve az egyesült államokbeli Davis-ben található – központi kutatólaboratórium szolgál ki.

Ellátási lánc
A mi feladatunk, hogy az általunk előállított vetőmagmennyiséget a piaci kereslethez igazítsuk, és világszerte a lehető legkiválóbb minőségű vetőmaggal lássuk el vásárlóinkat.

Globális vetőmagkészletünk kezelését nemzetközi növénykultúra-szakértőink látják el. Globálisan egységesített és összekapcsolt folyamataink, berendezéseink, technológiáink és rendszereink révén mind helyi, mind világszinten a lehető legjobb vetőmagellátást biztosítjuk vásárlóink számára.


Kapcsolat

Nunhems Hungary Kft.
1123 Budapest
Alkotás u. 50.
Tel: +36 1 884-5304, +36 1 884-5305
E-mail: nunhems.customerservice.hu@bayer.com

Levelezési cím:
Nunhems Hungary Kft.
1537 Budapest
Pf. 392.

www.nunhems.com