BCS_NamingArea_Hungary.jpg
Főoldal Termékek Gyomirtó szerek
Gombaölő szerek
Rovarölő szerek
Csávázószerek
Repce vetőmagok
Egyéb készítmények
Nunhems zöldségvetőmag
Kiadványok Termékkatalógus
Termékismertetők
Kultúraprospektusok
Bayer Híradó
Repce katalógus
Előrejelzés Előrejelzési szolgáltatás
Kártevő és betegség előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Dokumentumok ADR okmányok
Biztoságtechnikai adatlapok
Szakmai kiadványok
Szabályzatok
Repce katalógus
Egyéb
Bayer oldalak
Bayer nemzetközi linkek
Impresszum
© 2002 Bayer Crop Science

btnunhems.jpg
Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretném tájékoztatni Önt, hogy a Nunhems Hungary Kft. szolnoki ügyfélszolgálati irodája 2015. november 1-től új helyre költözik!
Irodánk költözése azon fejlesztésnek a része, mellyel még hatékonyabban és magasabb színvonalon tudjuk meglévő és új ügyfeleinket kiszolgálni. Ennek első lépéseként tavaly mi is csatlakoztunk a Nunhems vetőmagok holland központból történő kiszállítási rendszeréhez. Az elmúlt több mint egy év igazolta, hogy ezzel a lépéssel hatékonyabban és megbízhatóbban tudjuk partnereinket kiszolgálni.
Feltett szándékunk, hogy az ügyfeleinkkel kialakított szoros kapcsolatot és a szakszerű kiszolgálást továbbra is fenntartsuk, illetve annak minőségét fejlesszük.

Mi az, ami változik?

Ügyfélszolgálati irodánk:

Új telefonszámai:
+36 1 884-5304
+36 1 884-5305
Megjegyzés: 3 hónapos türelmi időszakban még a régi számok is élnek közvetlen átirányítással az újakra.
Új levelezési címe: Nunhems Hungary Kft.
1537 Budapest
Pf. 392.
Új címe: Nunhems Hungary Kft.
Bayer CropScience Vegetable Seeds
1123 Budapest
Alkotás u. 50.

Minden egyéb változatlan marad, ügyfélszolgálati kérdéssel, rendeléssel kapcsolatban továbbra is Csősz Zoltán irodavezető áll rendelkezésükre, akit a fent említett telefonszámokon kívül a már ismert nunhems.customerservice.hu@bayer.com e-mail címen lehet elérni. Szakmai kérdésekben Ládi Csaba és magam, Sándor László tudunk segíteni.

Örömmel várom üzleti kapcsolatunk folytatását munkatársaimmal együtt, bármilyen kérdés estén forduljon hozzánk bizalommal!

Szolnok, 2015. október 15.

Üdvözlettel:
Sándor László
Értékesítési vezető


Nunhems

A szakértői márka

A Bayer CropScience 28 zöldségkultúra kiváló minőségű vetőmagjait kínálja Nunhems márkanéven a hozzá kapcsolódó szakértői tanácsadással együtt. Vállalatunk a világ valamennyi főbb zöldségtermesztő területén jelen van. Olyan fajták és vetőmagtermékek előállítására törekszünk, amelyek a helyi piac igényeihez igazodnak, emellett pedig – vásárlóközpontú szemléletünk jegyében – hozzáadott értéket képviselő növénynemesítési eredményeinkkel, szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel járulunk hozzá vásárlóink sikeréhez.

Vásárlóink
Vásárlóink között a kertészeti termesztési ágazatnak és a zöldségtermékek forgalmazási láncolatának képviselői egyaránt megtalálhatók. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vásárlónk eltérő, egyedi igényekkel rendelkezik, legyen szó a hazai vagy az exportpiacról, sárgarépáról vagy görögdinnyéről. A zöldségágazat beható ismerete teszi vállalatunkat a szakterület nemzetközi szakértőjévé.

Választék és innovatív fajták
Kutatás-fejlesztési tevékenységeink eredményeként olyan zöldségfajtákat fejlesztünk ki, amelyekből a gazdálkodók mellett valamennyi érintett profitál. Míg a termesztők számára a nagyobb terméshozam és a kártevőkkel, illetve betegségekkel szembeni ellenálló-képesség, addig a zöldségtermékek forgalmazói számára a megbízható minőség, a fogyasztók számára pedig a remek íz és a praktikum jelenti a legfontosabb szempontot. A hozzáadott értéket képviselő fajtatulajdonságok mellett különféle szakértői szolgáltatásokat és támogatást kínálunk.

Szakosodás az egyes növénykultúrákra
A Bayer CropScience az első vetőmag előállító vállalat, amely a helyi szervezeteket az egyes növénykultúrákkal foglalkozó csapatokkal (ún. Crop Teamekkel) váltotta fel. Az egy-egy növénykultúrára összpontosító szakértői csapatok feladata, hogy a vállalat globális erőforrásait a helyi termelők érdekében mozgósítsák.
Az egyes növénykultúrák köré szerveződő rendszer lehetővé teszi a csapattagok erősségeinek kiaknázását, valamint a kutatás, nemesítés, előállítás, feldolgozás és értékesítés közötti szoros együttműködést, amely során a csapat minden tagja közösen felel az adott növénykultúra általános teljesítményéért.


Nunhems

Termékfejlesztés integrált nemesítési rendszerrel
A gyors és folyamatos termékfejlesztést az összes kutatás-fejlesztési tevékenységet ötvöző integrált nemesítés teszi lehetővé. Mivel a zöldségfajták kifejlesztése mindig a piachoz közeli területeken történik, 14 országban 26 nemesítő állomással rendelkezünk, amelyet két – a hollandiai Nunhemben, illetve az egyesült államokbeli Davis-ben található – központi kutatólaboratórium szolgál ki.

Ellátási lánc
A mi feladatunk, hogy az általunk előállított vetőmagmennyiséget a piaci kereslethez igazítsuk, és világszerte a lehető legkiválóbb minőségű vetőmaggal lássuk el vásárlóinkat.

Globális vetőmagkészletünk kezelését nemzetközi növénykultúra-szakértőink látják el. Globálisan egységesített és összekapcsolt folyamataink, berendezéseink, technológiáink és rendszereink révén mind helyi, mind világszinten a lehető legjobb vetőmagellátást biztosítjuk vásárlóink számára.Minderről az alábbi három fő zöldségvetőmag ellátásilánc-központunk gondoskodik:
  • Parma (Idaho állam, Egyesült Államok)
  • Nunhem (Hollandia)
  • Haidarábád (India)


valamint az alábbi három fiókközpontunk:
  • Marbach (Németország)
  • Gurgaon (India)
  • Peking (Kína)Kapcsolat

Bayer CropScience Vegetable Seeds
Nunhems Hungary Kft.

Ügyfélszolgálati irodánk:

Új telefonszámai: +36 1 884-5304, +36 1 884-5305
Megjegyzés: 3 hónapos türelmi időszakban még a régi számok is élnek közvetlen átirányítással az újakra.
Új levelezési címe: Nunhems Hungary Kft.
1537 Budapest
Pf. 392.
Új címe: Nunhems Hungary Kft.
Bayer CropScience Vegetable Seeds
1123 Budapest
Alkotás u. 50.

E-mail: nunhems.customerservice.hu@bayer.com