BCS_NamingArea_Hungary.jpg
Főoldal Termékek Gyomirtó szerek
Gombaölő szerek
Rovarölő szerek
Csávázószerek
Repce vetőmagok
Egyéb készítmények
Nunhems zöldségvetőmag
Kiadványok Termékkatalógus
Termékismertetők
Kultúraprospektusok
Bayer Híradó
Repce katalógus
Előrejelzés Előrejelzési szolgáltatás
Kártevő és betegség előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Dokumentumok ADR okmányok
Biztoságtechnikai adatlapok
Szakmai kiadványok
Szabályzatok
Repce katalógus
Egyéb
Bayer oldalak
Bayer nemzetközi linkek
Impresszum
© 2002 Bayer Crop Science

A képre kattintva letöltheti a 2017-es repce vetőmag katalógust
Új generációs repcehibridek a Bayer Seeds kínálatában

A Bayer Crop Science elkötelezett innovátor. Az új lehetőségek kutatása, új megoldások kifejlesztése a cég szakterülete. Így van ez a Bayernél a vetőmag ágazatban is. Az elkötelezett innovációnak köszönhetően ez az üzletág dinamikusan fejlődik: a 2002-es év óta az árbevétel több mint négyszeresére nőtt, megközelítve az 1 milliárd Euro-t. Az eredményekben az olajosnövényeknek - ide tartozik a hazánkban is termesztett őszi káposztarepce - meghatározó szerepe van. A beruházások és fejlesztések jelentős része azt célozza, hogy még eredményesebb legyen a Bayer Crop Science ezen a területen is.
Az elkötelezett kutatás és fejlesztés eredményét jól példázza, hogy a Bayer Crop Science piacvezető a canola típusú repcék vetőmagforgalmát tekintve, több mint 28%-ot meghatározó piaci részarányt elérve.
Az innováció, a kutatási fejlesztési kapacitások bővítése Magyarországon is nyomonkövethető. Az új generációs hibridjeink egyesítik magunkban a magas termésszintre való képességet és a kirobbanóan magas olajtartalmat. A magas olajtartalom fontos a termékpálya minden szereplőjének: a növényolajiparnak az eszközök hatékonyabb működtetést, kereskedőknek „javító” minőségű terményt, a gazdálkodóknak pedig azonos termésszint esetén nagyobb hektáronkénti jövedelmet jelent.

Az idei szezonban a Bayer Crop Science termékválasztékában megtalálható őszi káposztarepce hibridekről -->bővebben itt.


Pro Raps akció 2017.
Bayer Pro Raps kupon akció ide kattintva.

  • Vásároljon 2017. július 1. és október 1. között legalább 3 zsákot a Bayer Seeds termékeiből: Puncher, Lexer, Safer, Silver, INV1022 vagy Brentano hibridrepce vetőmagból.
  • Küldje el az erről szóló számlát a Bayer Hungária Kft. címére.
  • 30.000 Ft kedvezményre jogosító kupont küldünk Önnek.
  • 2017. szeptember 1. és 2018. május 30. között minden 10 liter Propulse és 3 liter Biscaya termék együttes vásárlásakor adjon át egy kupont a növényvédő szer forgalmazójának, hogy 30.000 Ft fizetési kedvezményben részesüljön.


Az akció teljes szabályzata elérhető ide kattintva.


Ellado-val csávázott vetőmag felhasználás bejelentése

A Nemzeti Élelmiszelánc-biztonsági Hivatal engedélyezte a 04.2/1609-3/2017. számú határozatában az Ellado (400 g/l klotianidin + 80 g/l béta-ciflutrin) rovarölő szer szükséghelyzeti felhasználását repce vetőmag csávázására.

A hatóság az engedélyben előírta, hogy az Ellado-val csávázott vetőmaggal elvetett területek helyéről, fajtájáról, a kezelt csávázószerről és a vetés idejéről a járási hivatalok a vetés előtt legalább 15 nappal tájékoztatást kell, hogy kapjanak. Kérjük tisztelt Partnereinket, tegyenek eleget szándéknyilatkozatukban vállalt kötelezettségüknek.

A Bayer Hungária Kft-nek az Ellado-val kezelt vetőmagot felhasználó repce termesztők területi azonosító adatait a NÉBIH felé összesítve le kell adnia, ezért kérjük tisztelt Partnereinket, hogy a következő dokumentumot töltsék ki és küldjék meg a címzésben található bármelyik elérhetőségre. A dokumentum elérhető ide kattintva

Együttműködésüket, a méhek és hasznos szervezetek fokozott védelme érdekében tett lépéseiket ezúton is köszönjük!További információk:

Szundy Péter

Seeds üzletág vezető
Közép-Kelet Európa
telefon: +36 1 487 4239
mobil: +36 30 758 4699
e-mail: peter.szundy@bayer.com