Szántóföldi vetőmagok

A Bayer Crop Science elkötelezett innovátor. Az új lehetőségek kutatása, új megoldások kifejlesztése a cég szakterülete. Így van ez a Bayernél a vetőmag ágazatban is. Az elkötelezett innovációnak köszönhetően ez az üzletág dinamikusan fejlődik: a 2002-es év óta az árbevétel több mint négyszeresére nőtt, megközelítve az 1 milliárd Euro-t. Az eredményekben az olajosnövényeknek - ide tartozik a hazánkban is termesztett őszi káposztarepce - meghatározó szerepe van. A beruházások és fejlesztések jelentős része azt célozza, hogy még eredményesebb legyen a Bayer Crop Science ezen a területen is.

Az elkötelezett kutatás és fejlesztés eredményét jól példázza, hogy a Bayer Crop Science piacvezető a canola típusú repcék vetőmagforgalmát tekintve, több mint 28%-ot meghatározó piaci részarányt elérve.

Az innováció, a kutatási fejlesztési kapacitások bővítése Magyarországon is nyomon követhető. Az új generációs hibridjeink egyesítik magunkban a magas termésszintre való képességet és a kirobbanóan magas olajtartalmat. A magas olajtartalom fontos a termékpálya minden szereplőjének: a növényolajiparnak az eszközök hatékonyabb működtetést, kereskedőknek „javító” minőségű terményt, a gazdálkodóknak pedig azonos termésszint esetén nagyobb hektáronkénti jövedelmet jelent.

Bayer Pro Raps kupon akció

  • Vásároljon 2017. július 1. és október 1. között legalább 3 zsákot a Bayer Seeds termékeiből: Puncher, Lexer, Safer, Silver, INV1022 vagy Brentano hibridrepce vetőmagból.
  • Küldje el az erről szóló számlát 2018. március 31-ig a Bayer Hungária Kft. címére.
  • 30.000 Ft kedvezményre jogosító kupont küldünk Önnek.
  • 2018. május 31. -ig minden 10 liter Propulse és 3 liter Biscaya termék együttes vásárlásakor adjon át egy kupont a növényvédő szer forgalmazójának, hogy 30.000 Ft fizetési kedvezményben részesüljön.

Bayer Pro Raps kupon akció szabályzat