Befektetés a jövőnkbe

Növényvédő szerek biztonságos használata

Fenntarthatósági törekvéseinket bemutató sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Ebben az epizódban a biztonságos növényvédő szer használat jelentőségére szeretnénk felhívni a figyelmet.

Integrált gyomszabályozás

A világ és Európa mezőgazdasági termelése számára vezető kihívás a rezisztens károsítók elleni küzdelem, melyek közül egyre nagyobb szerepet kapnak a rezisztens gyomok.

Növényvédelem

Kijelenthetjük, hogy a növényvédelem is a fenntarthatóságot szolgálja – a növényvédő szerek engedélyezésétől a kiürült göngyölegek visszagyűjtéséig –, amennyiben okszerűen, az integrált elvek alapján történik.

Climate FieldView

A fenntartható és profitábilis gazdálkodás alappillére az okszerű inputanyag-felhasználás, mely egyre inkább megkívánja, hogy a tapasztalati és érzelmi alapú döntéseket felváltsa az adatközpontú döntéshozatal - természetesen nem nélkülözve a termelői szakértelmet és helyismeretet.

Acceleron Vetőmagvédelmi Megoldás

Soron következő kisfilmünkben az Acceleron-ról lesz szó.

Vetőmag üzem –Nagyigmánd

Vajon mit tesz a fenntarthatóság érdekében a vetőmag-előállítás és feldolgozás? Sorozatunk következő epizódjából kiderül!

Nemesítés

Videósorozatunk első állomása Szatymaz, ahol a világszínvonalú nemesítőtelepünk található.

Befektetés a jövőnkbe

Befektetés a jövőnkbe elnevezésű videósorozatunk segítségével egy közös utazásra invitáljuk Önt a Bayer Crop Science világába, ahol megmutatjuk, milyen megoldásainkkal segítjük a fenntartható mezőgazdasági termelést, a természeti és gazdasági fenntarthatóság érdekében.