Erő és harmónia újratöltve: LAUDIS SMART®

2021-ben megérkezik az új LAUDIS SMART® kukorica technológia csomag

tovább
Falcon 460 EC engedélyokirat változás

 FALCON 460 EC termékünk engedélyokirata módosításra került, melynek értelmében a gombaölő készítményünket 2021-ben CSAK BÚZÁBAN lehet felhasználni.

tovább
CAPRENO – Megéri az árát, megoldja a gyomproblémát

A Bayer Crop Science CAPRENO gyomirtó készítménye hatékony a már kikelt gyomokkal szemben, és hatástartama véd azok későbbi kelési hulláma ellen is. A talajra jutva a gyomok gyökerén keresztül is képes felszívódni, így a termelők tapasztalatai szerint alkalmazásával a kukorica betakarításáig eltüntethetők a gazdasági károkat okozó növények.

tovább
Monsoon active® a „gyomporszívó”

2012-ben találkoztam a gyakorlatban először a Monsoon active® készítménnyel.

tovább
A sokoldalú Laudis

Több mint egy évtizede, hogy engedélyt kapott a Laudis kukorica gyomirtó szer, ez idő alatt óriási karriert futott be, hiszen könnyebb felsorolni azokat a magról kelő egy és kétszikű gyomnövényeket amelyek ellen nincs, vagy nem elegendő a hatékonyság, mint azokat, amelyek ellen hatékonyan alkalmazható.

tovább
Laudis a csemegekukorica gyomirtásban

A Laudis azon kevés gyomirtó szerek egyike, amely engedélyeztetése, regisztrációja párhuzamosan folyt a különböző termesztési célú kukoricákban (hibrid-előállító vonalak, takarmány kukorica és csemegekukorica), s felhasználási engedélyét együtt is kapta meg a különböző termesztési célú kukoricákban.

tovább
Hatékonyan és kíméletesen a vonalakban is

Baranyában a bólyi gazdaság vetőmag termesztés és termeszttetés ágazatában viszonylag kis területen termesztett vetőmagok hatalmas értéket képviseltek, a bennük okozott esetleges kár nagyon nagy értékű lehetett.

tovább
Üzletmenetet érintő aktualitások

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet okán engedje meg, hogy tájékoztassuk a Bayer Crop Science üzletmenetét érintő aktualitásokról.

tovább

Megoldásaink

Célunk, hogy segítsük a mezőgazdasági termelőket abban, hogy a legmegfelelőbb növényvédő szer kiválasztásával hatékonyan és felelősségteljesen tudjanak harcolni a termést veszélyeztető károsítók ellen.