Sekator Plusz – a harmadik generációs “gyomolló”

A sekator (kis kezdőbetűvel) metszőollót jelent. A metszés egyik célja a növény termelékenységének és növekedésének serkentése. A Sekator (nagy kezdőbetűvel) “gyomolló”. A Sekator kimetszi a káros gyomnövényeket, de nem okoz sérülést a kultúrnövényen, így növeli a termőképességet.

tovább
Huszár Aktív Plusz: Az új magyar huszár

A jodoszulfuron hatóanyagú Huszár WG Magyarországon 2001-től volt forgalomban. Kiváló hatékonyságot biztosított a fontos egy- és kétszikű kalászos gyomok ellen. A készítmény széfenert (mefenpir-dietil) is tartalmazott, így tökéletesen kultúrnövény kímélő volt.

tovább
Repce - kezdődik a tavaszi forduló

A repce nyereséges termesztéséhez intenzív technológiára van szükség. Ennek fontos eleme a hatékony növényvédelem, ahol a soron következő lépés a korai kártevők és kórokozók elleni védekezés és a regulátoros kezelés. 

tovább
Erő és harmónia újratöltve: LAUDIS SMART®

2021-ben megérkezik az új LAUDIS SMART® kukorica technológia csomag

tovább
Falcon 460 EC engedélyokirat változás

 FALCON 460 EC termékünk engedélyokirata módosításra került, melynek értelmében a gombaölő készítményünket 2021-ben CSAK BÚZÁBAN lehet felhasználni.

tovább
CAPRENO – Megéri az árát, megoldja a gyomproblémát

A Bayer Crop Science CAPRENO gyomirtó készítménye hatékony a már kikelt gyomokkal szemben, és hatástartama véd azok későbbi kelési hulláma ellen is. A talajra jutva a gyomok gyökerén keresztül is képes felszívódni, így a termelők tapasztalatai szerint alkalmazásával a kukorica betakarításáig eltüntethetők a gazdasági károkat okozó növények.

tovább
Monsoon active® a „gyomporszívó”

2012-ben találkoztam a gyakorlatban először a Monsoon active® készítménnyel.

tovább
Üzletmenetet érintő aktualitások

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet okán engedje meg, hogy tájékoztassuk a Bayer Crop Science üzletmenetét érintő aktualitásokról.

tovább

Megoldásaink

Célunk, hogy segítsük a mezőgazdasági termelőket abban, hogy a legmegfelelőbb növényvédő szer kiválasztásával hatékonyan és felelősségteljesen tudjanak harcolni a termést veszélyeztető károsítók ellen.