Üzletmenetet érintő aktualitások

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet okán engedje meg, hogy tájékoztassuk a Bayer Crop Science üzletmenetét érintő aktualitásokról.

tovább
Gazda Haszna – A bőség itt terem

Arassa le a hasznot a Bayerrel, válasszon árkedvezményt vagy szakmai ajánlatot!

tovább
Napraforgó betegségek

Megelőző védekezéssel egészséges marad az állomány

tovább
Lehet egy gonddal kevesebb?

Hatékony kezelésekkel előzzük meg az amerikai kukoricabogár lárvák inszekticid rezisztenciájának kialakulását

tovább
Csodájára jártak a Bayer Farmnak a Szent István Egyetem diákjai

Növényvédelmi technológiákkal és a legújabb növényfajtákkal ismerkedtek az egyetemi hallgatók Szihalmon.

tovább
A sokoldalú Laudis

Több mint egy évtizede, hogy engedélyt kapott a Laudis kukorica gyomirtó szer, ez idő alatt óriási karriert futott be, hiszen könnyebb felsorolni azokat a magról kelő egy és kétszikű gyomnövényeket amelyek ellen nincs, vagy nem elegendő a hatékonyság, mint azokat, amelyek ellen hatékonyan alkalmazható.

tovább
Laudis a csemegekukorica gyomirtásban

A Laudis azon kevés gyomirtó szerek egyike, amely engedélyeztetése, regisztrációja párhuzamosan folyt a különböző termesztési célú kukoricákban (hibrid-előállító vonalak, takarmány kukorica és csemegekukorica), s felhasználási engedélyét együtt is kapta meg a különböző termesztési célú kukoricákban.

tovább
Hatékonyan és kíméletesen a vonalakban is

Baranyában a bólyi gazdaság vetőmag termesztés és termeszttetés ágazatában viszonylag kis területen termesztett vetőmagok hatalmas értéket képviseltek, a bennük okozott esetleges kár nagyon nagy értékű lehetett.

tovább

Megoldásaink

Célunk, hogy segítsük a mezőgazdasági termelőket abban, hogy a legmegfelelőbb növényvédő szer kiválasztásával hatékonyan és felelősségteljesen tudjanak harcolni a termést veszélyeztető károsítók ellen.