Most igazán fontos a kalászosok védelme

Nem csökken a kalászos betegségek elleni védelem jelentősége

tovább
Propulse - biztos védelem

A hűvösebb, nedves körülmények különösen a  fehérpenészes szártőkorhadás kialakuláshoz kedvezőek

tovább
Gyakorlati tanácsok kukorica vetéshez

A kukoricára kifejezetten igaz, hogy a vetés minősége nagy mértékben meghatározza a termés mennyiségét, így gyakorlati tanácsokkal támogatjuk most ezt a komplex kérdéskört. 

tovább
Milyen tőszámmal vessük idén a kukoricánkat?

Már a 2000-es évek elejétől évről évre nagyobb hangsúlyt kap a DEKALB Nemesítési és Fejlesztési kísérleteiben a hibridek tőszámreakciójának részletes vizsgálata és megismerése.

tovább
Alma, szőlő, körte – itt a Luna Kertészeti Csomag

A Bayer idén új technológiai gyűjtőcsomaggal jelentkezik a kertészeti szegmensben is, mely szőlőben és almatermésű kutúrákban egyaránt alkalmazható. 

tovább
Sekator Plusz – a harmadik generációs “gyomolló”

A sekator (kis kezdőbetűvel) metszőollót jelent. A metszés egyik célja a növény termelékenységének és növekedésének serkentése. A Sekator (nagy kezdőbetűvel) “gyomolló”. A Sekator kimetszi a káros gyomnövényeket, de nem okoz sérülést a kultúrnövényen, így növeli a termőképességet.

tovább
Huszár Aktív Plusz: Az új magyar huszár

A jodoszulfuron hatóanyagú Huszár WG Magyarországon 2001-től volt forgalomban. Kiváló hatékonyságot biztosított a fontos egy- és kétszikű kalászos gyomok ellen. A készítmény széfenert (mefenpir-dietil) is tartalmazott, így tökéletesen kultúrnövény kímélő volt.

tovább
Üzletmenetet érintő aktualitások

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet okán engedje meg, hogy tájékoztassuk a Bayer Crop Science üzletmenetét érintő aktualitásokról.

tovább

Megoldásaink

Célunk, hogy segítsük a mezőgazdasági termelőket abban, hogy a legmegfelelőbb növényvédő szer kiválasztásával hatékonyan és felelősségteljesen tudjanak harcolni a termést veszélyeztető károsítók ellen.