Hírek

Komplex megoldás alma varasodás és lisztharmat ellen

A Luna Experience és a Luna Care komplex megoldást kínál az almát támadó gombás betegségek, az almafa varasodása és az almafa lisztharmat ellen.

tovább

Gombafertőzések ellen: Propulse

Két jelentős szántóföldi kultúra, a napraforgó és a kukorica is abba a fejlődési szakaszba ér, amikor a kórokozók komoly kárt tehetnek az állományban.  

tovább

Most igazán fontos a kalászosok védelme

Nem csökken a kalászos betegségek elleni védelem jelentősége

tovább

Propulse - biztos védelem

A hűvösebb, nedves körülmények különösen a  fehérpenészes szártőkorhadás kialakuláshoz kedvezőek

tovább

SENCOR 600 SC már sárgarépában is!

SENCOR 600 SC termékünk engedélyokirata kiterjesztésre került, melynek értelmében a gyomirtó készítményünket 2021-től már sárgarépában is fel lehet használni.

tovább

Gyakorlati tanácsok kukorica vetéshez

A kukoricára kifejezetten igaz, hogy a vetés minősége nagy mértékben meghatározza a termés mennyiségét, így gyakorlati tanácsokkal támogatjuk most ezt a komplex kérdéskört. 

tovább

Milyen tőszámmal vessük idén a kukoricánkat?

Már a 2000-es évek elejétől évről évre nagyobb hangsúlyt kap a DEKALB Nemesítési és Fejlesztési kísérleteiben a hibridek tőszámreakciójának részletes vizsgálata és megismerése.

tovább

Alma, szőlő, körte – itt a Luna Kertészeti Csomag

A Bayer idén új technológiai gyűjtőcsomaggal jelentkezik a kertészeti szegmensben is, mely szőlőben és almatermésű kutúrákban egyaránt alkalmazható. 

tovább

Sekator Plusz – a harmadik generációs “gyomolló”

A sekator (kis kezdőbetűvel) metszőollót jelent. A metszés egyik célja a növény termelékenységének és növekedésének serkentése. A Sekator (nagy kezdőbetűvel) “gyomolló”. A Sekator kimetszi a káros gyomnövényeket, de nem okoz sérülést a kultúrnövényen, így növeli a termőképességet.

tovább

Huszár Aktív Plusz: Az új magyar huszár

A jodoszulfuron hatóanyagú Huszár WG Magyarországon 2001-től volt forgalomban. Kiváló hatékonyságot biztosított a fontos egy- és kétszikű kalászos gyomok ellen. A készítmény széfenert (mefenpir-dietil) is tartalmazott, így tökéletesen kultúrnövény kímélő volt.

tovább
További hírek