Nunhems

A szakértői márka

A Bayer Crop Science 28 zöldségkultúra kiváló minőségű vetőmagjait kínálja Nunhems márkanéven a hozzá kapcsolódó szakértői tanácsadással együtt. Vállalatunk a világ valamennyi főbb zöldségtermesztő területén jelen van. Olyan fajták és vetőmagtermékek előállítására törekszünk, amelyek a helyi piac igényeihez igazodnak, emellett pedig – vásárlóközpontú szemléletünk jegyében – hozzáadott értéket képviselő növénynemesítési eredményeinkkel, szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel járulunk hozzá vásárlóink sikeréhez.

Vásárlóink

Vásárlóink között a kertészeti termesztési ágazatnak és a zöldségtermékek forgalmazási láncolatának képviselői egyaránt megtalálhatók. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vásárlónk eltérő, egyedi igényekkel rendelkezik, legyen szó a hazai vagy az exportpiacról, sárgarépáról vagy görögdinnyéről. A zöldségágazat beható ismerete teszi vállalatunkat a szakterület nemzetközi szakértőjévé.

Választék és innovatív fajták

Kutatás-fejlesztési tevékenységeink eredményeként olyan zöldségfajtákat fejlesztünk ki, amelyekből a gazdálkodók mellett valamennyi érintett profitál. Míg a termesztők számára a nagyobb terméshozam és a kártevőkkel, illetve betegségekkel szembeni ellenálló-képesség, addig a zöldségtermékek forgalmazói számára a megbízható minőség, a fogyasztók számára pedig a remek íz és a praktikum jelenti a legfontosabb szempontot. A hozzáadott értéket képviselő fajtatulajdonságok mellett különféle szakértői szolgáltatásokat és támogatást kínálunk.

Szakosodás az egyes növénykultúrákra

A Bayer CropScience az első vetőmag előállító vállalat, amely a helyi szervezeteket az egyes növénykultúrákkal foglalkozó csapatokkal (ún. Crop Teamekkel) váltotta fel. Az egy-egy növénykultúrára összpontosító szakértői csapatok feladata, hogy a vállalat globális erőforrásait a helyi termelők érdekében mozgósítsák.

Az egyes növénykultúrák köré szerveződő rendszer lehetővé teszi a csapattagok erősségeinek kiaknázását, valamint a kutatás, nemesítés, előállítás, feldolgozás és értékesítés közötti szoros együttműködést, amely során a csapat minden tagja közösen felel az adott növénykultúra általános teljesítményéért."

Termékfejlesztés integrált nemesítési rendszerrel

A gyors és folyamatos termékfejlesztést az összes kutatás-fejlesztési tevékenységet ötvöző integrált nemesítés teszi lehetővé. Mivel a zöldségfajták kifejlesztése mindig a piachoz közeli területeken történik, 14 országban 26 nemesítő állomással rendelkezünk, amelyet két – a hollandiai Nunhemben, illetve az egyesült államokbeli Davis-ben található – központi kutatólaboratórium szolgál ki.

Ellátási lánc

A mi feladatunk, hogy az általunk előállított vetőmagmennyiséget a piaci kereslethez igazítsuk, és világszerte a lehető legkiválóbb minőségű vetőmaggal lássuk el vásárlóinkat.

Globális vetőmagkészletünk kezelését nemzetközi növénykultúra-szakértőink látják el. Globálisan egységesített és összekapcsolt folyamataink, berendezéseink, technológiáink és rendszereink révén mind helyi, mind világszinten a lehető legjobb vetőmagellátást biztosítjuk vásárlóink számára."

Kapcsolat

Nunhems Hungary Kft.
1123 Budapest
Alkotás u. 50.
Tel: +36 1 884-5304, +36 1 884-5305
E-mail: nunhems.customerservice.hu@bayer.com

Levelezési cím:
Nunhems Hungary Kft.
1537 Budapest
Pf. 392.

www.nunhems.com

BVS katalógus 2018

Nunhems Árlista 2018